Fysiotherapie de Goffert

Nieuwe medewerker per 1 september

(08/2017)

Wij zijn super enthousiast dat Anke van den Broek per 1 september ons team komt versterken. Anke heeft er veel zin in en wij ook! Naast (sport)fysiotherapie, orthopedische revalidatie en specifiek schouderrevalidatie, houdt Anke zich intensief bezig met echodiagnostiek. 

 

Eva Krijbolder Master Kinderfysiotherapie

(07/2017)

Onze lieve collega Eva Krijbolder heeft haar Master Kinderfysiotherapie (Breda) in the pocket. Een geweldige prestatie, super! Vandaag de diploma-uitreiking in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Proost!

 

Ivan Rasing Vertrekt per 1 juli 2017

 (07/2017)

Na bijna 2 jaar bij ons gewerkt te hebben vertrekt Ivan Rasing. Hij gaat werken in een praktijk in Duitsland.


Zorgverzekering 2017

(12/2016)

De vergoedingen voor fysiotherapie in 2017 zijn bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars. Deze informatie is overzichtelijk geplaatst op de website van zorgwijzer. Mocht u behoefte hebben aan onbeperkt fysiotherapie er zijn nog een aantal zorgverzekeraars die dit in hun pakket hebben. Deze Informatie vind u ook via deze link.

Meer informatie over het eigen risico, chronische fysiotherapie en hoe wij uw behandelingen declareren vind u op onze website onder hoe declareren wij uw behandeling.

 

Fysiotherapie in de avond

Wilt u graag in de avond een fysiotherapeutische behandeling, dan kunt u bij ons op maandag- en dinsdagavond terrecht.

U kunt ons ook vinden op facebook!

Nieuwe Collega Anneke Dekkers-Klerken

(11/2015)

Wij zijn erg enthousiast dat Anneke Dekkers-Klerken ons team komt versterken. Anneke heeft er veel zin in en wij ook!

Zorgverzekering 2016

(12/2015)

Zorgverzekeraars hebben hun premies en voorwaarden voor het nieuwe jaar weer bekend gemaakt. Voor u nu de vraag wel of niet overstappen? Wel of geen aanvullende verzekering? Hoeveel vergoeding fysiotherapie? etc. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende site van Fysiovergoeding.

Nieuwe Collega Ivan Rasing en afscheid Martijn Schoenmakers.

(08/2015)

Eind augustus stopt Martijn Schoenmakers bij onze praktijk. Hij heeft 7 jaar met veel enthousiasme en deskundigheid voor het vak in onze praktijk gewerkt. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan in Brabant. We wensen hem veel succes met dit nieuwe avontuur! Zijn opvolger is Ivan rasing. Ivan heeft veel affiniteit met (sport)revalidatie, orthopedische revalidatie en beweeggroepen.

Afscheid Marlou van Doren

(07/2015)

Na ruim 35 jaar werkzaam te zijn geweest bij onze praktijk, heeft Marlou vrijdag 3 juli afscheid genomen van haar patienten en collega's. Ze is begonnen aan een welverdiend pensioen. We zullen haar missen!